2014-09-18 18:27:52• hírek • Szatmar.ro

Égett az erdő Alsóhután

Szatmár megye két ellentétes pontján okozott gondot tűzeset a szerdai nap folyamán. Szerencsére személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Az első tűzeset a Borválaszút községben található Alsóhután történt. Egy helybéli asszony a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítette a hatóságokat, mondván: fűrészport gyújtott meg a kertben, de a lángok átcsaptak a szomszédba.

A rendőrség és a tűzoltóság egyaránt a helyszínre sietett. Utóbbiaknak viszonylag gyorsan sikerült eloltaniuk a tüzet, annak ellenére, hogy az átcsapott az Erdészeti Hivatal tölgyfa-ültetvényére. Az okozott kárt szakemberek bevonásával igyekeznek megállapítani, ami viszont biztos: ötven ár tölgyfacsemete megsemmisült.

A mezőpetri rendőrséget és tűzoltóságot néhány órával később szintén egy asszony hívta, elmondása szerint ugyanis lángra lobbant a Bere településen lévő otthona csűrje. Miután a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a tűzet, a szakemberek megállapították, az asszony apjának felelőtlenül eldobott cigarettavége okozta a bajt.

Szerencsére egyik esetben sem történt személyi sérülés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: